Adam Levine van Maroon 5 meest sexy man van het jaar 2013


photo credit: Focka

De Maroon 5-zanger Adam Levine is door het blad People Magazine verkozen tot meest sexy man van het jaar. De 34-jarige zanger voelt zich ontzettend vereerd. Dankzij deze titel voelde Adam zich voor het eerst echt knap, maar deze titel brengt ook veel lol met zich mee. Zijn verloofde, en Vicotoria Secret model, Behati Prinsloo maakt nu steeds grapjes over zijn award. Als je als man een Victoria Secret model date, zegt dat ook wel iets over je eigen uiterlijk. Zelf vind ik Adam Levine niet de meest sexy man van het jaar, maar ik snap wel wat het blad in hem ziet. Mannen die hem voorgingen zijn Channing Tatum (mijn persoonlijke favoriet), Bradley Cooper en Ryan Reynolds.

Lees ook:Alessandra Ambrosio: sexy bikini-babe! (foto’s)
Lees ook:Stephanie Seymour naakt in Vanity Fair (foto’s)
Lees ook:Doutzen Kroes kleedt zich aan voor Victoria’s Secret-show (foto’s)
Lees ook:Bekijk hier de foto’s van Victoria Secret Show 2013!
Lees ook:Brooke Shields als sexy verleidster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>