JLo is de mooiste van de wereld

Jennifer is vereerd met de titel en vindt het niet erg dat ze ouder wordt. Met een strikt trainingsschema en een gezond eetpatroon doet ze er nog steeds alles aan om er goed uit te zien. En dat wordt beloond, want Jennifer is uitgeroepen tot de mooiste VROUW van de hele hele hele wereld!!!People Magazine stelt jaarlijks een top 100 samen van ‘mooie personen’. Eerder werd de lijst bijvoorbeeld aangevoerd door acteur George Clooney en actrice Julia Roberts. Acteur Zac Efron is dit jaar uitgeroepen tot de mooiste man ter wereld.

Lees ook:‘Penelope Cruz mooiste van de wereld’
Lees ook:Zac Efron al een halfjaar clean
Lees ook:Channing Tatum Sexiest man alive 2012
Lees ook:Jennifer Garner is de beste celeb-moeder
Lees ook:Julia Roberts in bikini (foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>