Kourtney Kardashian gaat met zoon op de foto

Terwijl sommige sterren hun best doen om de kroost buiten de schijnwerpers te houden, zoeken andere bekendheden de aandacht juist op. Kourtney Kardashian ging samen met haar zoon Mason op de foto voor Baby Couture Magazine. Klik verder voor de foto’s. De realityster (en zus van Kim Kardashian) laat op haar website weten dat ze heeft genoten van de fotoshoot. “Mason was heel de dag erg braaf. Dit zijn foto’s die waardevol zijn voor de hele familie.” Bekijk hier de foto’s van Kourtney. Ook haar interview voor Baby Couture is daar te lezen.

Lees ook:Scott niet de vader van zoontje Kourtney Kardashian?
Lees ook:Kourtney Kardashian is haar borsten beu
Lees ook:Kourtney Kardashian breekt met haar vriend!
Lees ook:Daar is ie weer: Kerstkaart van de Kardashians
Lees ook:De Kardashian zussen gaan boek schrijven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>