Jennifer Aniston geen behoefte aan spermabank

Jennifer Aniston werd tijdens een Amerikaanse talkshow weer eens flink voor het blok gezet. De actrice werd uitgehoord over de spermabank.In haar nieuwste film The Switch s peelt Aniston e en vrouw die zwanger raakt met behulp van kunstmatige inseminatie. Aniston maakt er geen geheim van dat ze heel graag een gezinnetje wil stichten en krijgt wel vaker vragen over kinderen, maar de Amerikaanse talkshowhost Jay Leno stelde wel een hele directe vraag.  “Heb je de spermabank zelf ook wel eens overwogen?” vroeg de Leno aan de 41-jarige actrice.
“Goh, die vraag heb ik nog nooit eerder gehad”, antwoordde ze dan ook luchtig.  “Ik wil heel graag een kindje, maar op de natuurlijke wijze en niet via kunstmatige inseminatie. Ik wil weten wie de man van mijn kind is.” De presentator deed er nog een schepje bovenop door aan Aniston te vragen of ze wist hoe kunstmatige inseminatie in zijn werk gaat. “Nou, je hebt de spermabank en een creditcard nodig”, antwoordde de actrice hierop. “Meer weet ik er ook niet over.”

Lees ook:Jennifer Aniston topless voor parfum
Lees ook:Jennifer Aniston kan niet met iedereen overweg!
Lees ook:Jennifer Aniston haat daten
Lees ook:Anouk huurt soms gigolo in
Lees ook:Céline Dion zwanger van tweede kindje – al twee seconden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>