Justin Theroux kickt op tattoos! En tekent ze ook zelf

 

Justin blijkt een ware kunstenaar!

De verloofde van Jennifer Aniston onthulde op een veiling in New York dat hij gek is op tattoos, en dan vooral het zelf aanbrengen van tattoos op de ruggen van zijn vrienden tijdens dronken feestjes, volgens Hello Magazine.

 “Ik heb een prachtige wolfskop getekend, en een doodskop. Ook eens een Yin Yang, maar die was mislukt. Waarschijnlijk één van de ergste Yin Yang symbolen ooit, een beetje ei-vormig!”, aldus de acteur in zijn openhartigheid. Jennifer Aniston mag wel uitkijken!

Lees ook:Jennifer Aniston haat daten
Lees ook:Shakira verkoopt woning voor 15 miljoen dollar
Lees ook:Jennifer Aniston kan niet met iedereen overweg!
Lees ook:Jennifer Aniston geen behoefte aan spermabank
Lees ook:Jurk Jennifer Lawrence tijdens Golden Globes trending topic

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>