Jennifer Aniston haat daten

Jennifer Aniston heeft in interviews vaker laten weten dat ze een gezin wil stichten. Ze wil alleen niet daten om aan een man te komen. Aniston haat daten. Ze loopt soms zelfs weg tijdens het daten. Niet zo beleefd Aniston..“Daten is niets voor mij”, zegt Aniston tegen OK! Magazine. “Ik begrijp er niets van. Het is zo vaak voorgekomen dat ik gewoon spontaan wegloop. Ik zeg dan dat ik naar de wc ga en kom vervolgens niet meer terug.” Aniston gelooft wel nog in de ware. “Ik zoek niet naar liefde. Liefde zoekt mij. Ik sta open voor alles en iedereen. Je kan de toekomst niet voorspellen. Ik laat alles op me afkomen.”

Lees ook:Jennifer Aniston topless voor parfum
Lees ook:Jennifer Aniston kan niet met iedereen overweg!
Lees ook:Jennifer Aniston geen behoefte aan spermabank
Lees ook:Wesley: ‘Yolanthe brengt me geluk’
Lees ook:Hoera voor Rihanna!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>