Angelina Jolie niet meer welkom in China?

Angelina Jolie

Angelina niet meer welkom in China`?

 ANGELINA JOLIE  maakte een gevoelige opmerking tijdens haar tournee in China om de nieuwste Disneyfilm Maleficent te promoten. Nadat een journalist vroeg naar haar favoriete Chinese film regisseur antwoordde ze het volgende (zoals gepubliceerd in de Wall Street Journal en The Independent): “I am not sure if you consider Ang Lee Chinese, he’s Taiwanese but he does many Chinese-language films with many Chinese artists and actors, and I think his works and the actors in his films are the ones I am most familiar with and very fond of,” she reportedly said.”

Deze opmerking viel niet in goede aarde bij het Chinese publiek, dat Taiwan niet als een onafhankelijke staat erkend. Volgens veel media in China was dit heel dom van haar.

Zeker nadat China al een oogje had toegeknepen door Brad Pitt een tijdelijk visum te verlenen, terwijl hij sinds het uitkomen van de film SEVEN YEARS IN TIBET niet meer welkom is op Chinees grondgebied.

Vergeef het Jolie! Een Westerse vrijdenker een ambassadeur van VN als zij heeft nu eenmaal geen boodschap aan het onderdrukken van bevolkingsgroepen. Bovendien zei ze het niet expres!

Bron

Lees ook:Mick Jagger had een affaire met Angelina Jolie!
Lees ook:Brad Pitt en Angelina Jolie plannen huwelijk in UK
Lees ook:Angelina Jolie leeft alleen nog maar van vogelvoer
Lees ook:Brad Pitt en Angelina Jolie trouwen zaterdag
Lees ook:Brad: ‘Angie en ik gaan prima’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>