Leonardo DiCaprio’s bierbuik

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

De rol in The Wolf of Wallstreet  was Leonardo DiCaprio op zijn gebruinde, inmiddels iets te dikke lijf geschreven. In het echte leven feest hij er lustig op los met bloedmooie vrouwen aan zijn zijde, net zoals in de film. Zelfs met bierbuik en onderkin windt hij de jonge schone dames zo om zijn vinger.

DiCaprio is een wolf in schaapskleren. Met zijn babyface kan hij elke rol op zich nemen en gelooft iedereen hem op zijn mooie blauwe ogen. De dames staan in de rij voor hem, getuige het (inmiddels behoorlijke grote) aantal beautyqueens waarmee hij het bed deelde. Een greep uit zijn collectie bloedmooie vrouwen: Gisele Bündchen, Bar Refaeli en Blake Lively. Niet de minsten, en om bij te watertanden! Nu is het de beurt aan Toni Garrn. Slechts 21 lentes jong, maar de liefde spat er vanaf tussen de twee. Het frustrerende aan dit liefdevolle plaatje is dat hij haar heeft veroverd met een onsierlijke bierbuik, terwijl zij zich totaal niet lijkt te storen aan diens Bourgondisch voorkomen. Waar wij ons in het zweet moeten werken om een aantrekkelijke schone te kunnen veroveren, geldt dat klaarblijkelijk niet voor Leonardo DiCaprio. Geld, roem en macht vormen de sleutel naar een leven als A Wolf in Wallstreet.

Dan rest ons slechts jaloezie of de gunfactor.

 

Antonio Banderas in deze outfit... HOT or NOT?

Loading ... Loading ...

Lees ook:Leonardo DiCaprio aangevallen door haai
Lees ook:Leonardo DiCaprio geeft $ 500.000 weg op verjaardag
Lees ook:Leonardo DiCaprio in The Great Gatsby
Lees ook:Leonardo DiCaprio date opnieuw zwempakmodel
Lees ook:Nikki Plessen gaat af voor Leonardo DiCaprio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>