Miley Cyrus ziek van verdriet

Miley and dog

Miley and her dog

MILEY CYRUS is opgenomen in het ziekenhuis wegens een allergische reactie op antibiotica. Deze kuur was het gevolg van een uit de hand gelopen drankfestijn, die zij inluidde nadat een trouwe vriend – haar hondje – was overleden. 

De zangeres was zo ondersteboven van het verlies van haar geliefde viervoeter dat ze dit dacht op te lossen met een paar flinke slokken alcohol, meldt TMZ. Menselijk, maar niet bepaald een voorbeeld voor haar jeugdige fans. En zo kennen we er meer: god’s gift to women Leonardo DiCaprio heeft een bierbuikje ontwikkeld. Zelfs boegbeelden van een gezonde levensstijl met een lichaam waar menig man jaloers op zou zijn laten het op den duur afweten. Maar dat een sterke vrouw Miley Cyrus veel alcohol nodig denkt te hebben om het verlies van haar hondje Floyd een plekje te kunnen geven, is wel heel frappant. Waar moet dat heen met de supersterren van deze tijd?! Naar wie moeten we nog opkijken?!

Laten we nu Miley’s godmother Madonna als voorbeeld nemen. Zij had nooit en te nimmer en plein public een traantje gelaten en het op een zuipen gezet met een bezoek aan het ziekenhuis als afsluiter. Dat was haar eer te na geweest. Miley Cyrus daarentegen laat via haar ingewijden weten een emotioneel wrak te zijn en blies daardoor een aantal concerten af,  bijvoorbeeld in Chigaco. Het is maar te hopen voor haar fans dat ze het verdriet over Floyd snel te boven komt en haar leven als powerbabe weer oppakt. We willen een sterk en gelukkig boegbeeld hebben. Niemand zit op een Lindsay Lohan II te wachten.

 

Al twee leden van Take That blijken 'vreemdgangers' te zijn. Een shock?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Miley Cyrus mag nooit meer twerken – oeps!
Lees ook:Miley Cyrus ontkent beter te zijn dan Beyoncé
Lees ook:Miley Cyrus zoent met Cara Delevingne
Lees ook:Strippers leren Miley Cyrus twerken
Lees ook:Harry Styles verkleed als Miley Cyrus in hotpants

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>