Miley Cyrus mag nooit meer twerken – oeps!


photo credit: samborowski

Na het optreden van Miley Cyrus en Robin Thicke tijdens de VMA’s is er veel commotie ontstaan (lees mijn vorige bericht voor meer informatie en video). Terwijl Miley met haar billen aan het schudden was, keken miljoenen mensen mee. Waaronder ook kinderen. Niet echt het goede voorbeeld Miley.. MTV heeft daardoor maatregelen getroffen en Miley Cyrus een twerk-verbod opgelegd (ik wist niet eens dat dat bestond!). Binnenkort treedt ze op tijdens de Amerikaanse versie van X-factor en ook zij hebben Miley op het hart gedrukt geen gekke dingen te doen op het podium. Vroeger was Miley een prachtige actrice die een voorbeeld was voor miljoenen tienermeisjes, nu staat ze bekend als ontspoorde zangeres die ranzig met haar billen schudt. Ik snap dat ze graag van haar Hannah Montana-ego afwilt, wat overigens al aardig goed gelukt is.

Lees ook:Miley Cyrus en Harry Styles nieuw liefdeskoppel?
Lees ook:Miley Cyrus doet niet meer aan twerken
Lees ook:Simon Cowell van Amerikaanse X Factor terug naar Britse X Factor
Lees ook:Miley Cyrus weer provocerend tijdens MTV EMA met joint
Lees ook:Miley Cyrus ontkent beter te zijn dan Beyoncé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>