Lindsay Lohan zit op een goudmijn

Het gaat goed met Lindsay Lohan. Ze heeft een vet bedrag verdiend voor een shoot met Playboy en nu is er ook een ander bedrijf serieus geinteresseerd in Lilo. Zo zou een fabrikant van seksspeeltjes Lindsay een miljoen dollar hebben aangeboden voor een mal van haar vagina. Het bedrijf wil LindsayLohan kunst vagina’s op de markt gaan brengen. Lucratief….

Lees ook:Lindsay Lohan gaat de bak in
Lees ook:‘Sekstape Tiger Woods’
Lees ook:Sandra Bullock best betaalde actrice
Lees ook:Paris Hilton en Li-Lo boksen elkaar rijk
Lees ook:Lindsay Lohan in de Playboy?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>