Beyoncé en Jay Z niet aanwezig op bruiloft Kanye en Kim?

Grote afwezigen op de bruiloft?

Het laatste nieuws over het trouwweekend van KIM KARDASHIAN en KANYE WEST: tot nu toe zijn Beyoncé en haar man Jay Z nog niet gesignaleerd bij de feestelijkheden! Dit terwijl Kanye en Jay Z best buddies zijn! 

De pers raakt er niet over uitgepraat, waarom zijn Beyoncé en Jay Z niet aanwezig op de bruiloft van Kim en Kanye? Toegegeven, de daadwerkelijke ceremonie moet nog beginnen, maar het weekend is in ieder geval begonnen zonder het goed bevriende koppel. Gisteravond vond een groots diner plaats in Versailles in Parijs, zo werd het trouwfestijn ingeluid. Vandaag zou het ja-woord gegeven worden, waarschijnlijk in Florence in Italië. Het is niet duidelijk of Beyonce en Jay Z daar dan aanwezig zullen zijn, maar TMZ meldt dat dat wel de geruchten zijn op dit moment.

 

Lees ook:Kris Jenner: “Het maakt niet uit dat Beyoncé niet op de bruiloft was!”
Lees ook:Bruiloft Kim Kardashian en Kanye West wordt uitgezonden op televisie
Lees ook:Waarom Beyoncé niet bij de bruiloft van Kim Kardashian was!
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West geven elkaar het jawoord in Parijs
Lees ook:Kendall en Harry Styles samen naar bruiloft Kim Kardashian en Kanye West

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>