Kanye en Kim zijn in Parijs!

De grote dag voor Kim en Kanye komt eraan!

Het duurt nu niet lang meer voor KANYE WEST en KIM KARDASHIAN elkaar het ja-woord gaan geven. Celebrity-websites en roddelbladen zitten er bovenop en houden ons iedere minuut op de hoogte van de ontwikkelingen!

Zo is op TMZ een soort live-soap te bekijken. Met een tijdbalk wordt in schema gebracht waar de tortelduifjes zich op dit moment bevinden en of alles op rolletjes verloopt. Zoals het er nu naar uitziet: een hoop glamour, publiek en pers. Niet bepaald een intieme bescheiden gelegenheid..

Kanye en Kim zijn op dit moment in Parijs, Versailles om precies te zijn. Het is hierdoor nog niet geheel duidelijk waar nu daadwerkelijk de geloften worden afgelegd. Enige tijd geleden berichtten we al over een andere locatie: Florence.

Maar de grote dag is nog niet aangebroken, er wordt pas getrouwd op zaterdag. Dan weten we waarschijnlijk meer!

Lees ook:Beyoncé en Jay Z niet aanwezig op bruiloft Kanye en Kim?
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West geven elkaar het jawoord in Parijs
Lees ook:Bruiloft Kim Kardashian en Kanye West wordt uitgezonden op televisie
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West laten kind alleen
Lees ook:Kris Jenner: “Het maakt niet uit dat Beyoncé niet op de bruiloft was!”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>