Bruiloft Kim Kardashian en Kanye West wordt uitgezonden op televisie


photo credit: Peter Hutchins

 

Het gaat dus toch gebeuren, de bruiloft van Kim Kardashian en Kanye West wordt op televisie uitgezonden. In eerste instantie zag Kanye West het niet zo zitten, maar Kim heeft hem toch over kunnen halen. De bruiloft wordt uitgezonden in de reallife soap Keeping Up With The Kardashians op de zender E!. Het is voor het koppel makkelijker als de serie er bij wordt betrokken, het regelen van een bruiloft kan dan deels door de televisiezender worden overgenomen. Ook krijgen Kim en Kanye voor de uitzending een aanzienlijk bedrag, maar financieel gezien hebben ze dat natuurlijk helemaal niet nodig.
De bruiloft gaat plaats vinden in Parijs, waar precies is nog niet bekend. Het liefst hebben ze een veilige locatie met veel privacy. Kim Kardashian is op dit moment hard bezig om haar laatste zwangerschapskilo’s kwijt te raken, zodat ze prachtig uitziet op haar speciale dag.

Lees ook:Huwelijksaanzoek Kanye West en Kim Kardashian komt op de televisie
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West geven elkaar het jawoord in Parijs
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West willen snel broertje of zusje voor North
Lees ook:Kendall en Harry Styles samen naar bruiloft Kim Kardashian en Kanye West
Lees ook:Retourtje naar de maan voor Kanye West en Kim Kardashian

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>