Kim Kardashian en Kanye West geven elkaar het jawoord in Parijs


photo credit: Peter Hutchins

Het meest besproken liefdeskoppel geeft elkaar het jawoord in Parijs, de stad van de liefde. Kim Kardashian en Kanye West hebben een appartement en zijn daar zo vaak, dat de stad aanvoelt als hun tweede thuis. Vorige week gingen er al geruchten in de rondte dat ze gingen trouwen in Frankrijk, omdat ze een paleis bezochten in Versailles. Ze waren daar alleen als toerist, verklaart Kim later.

Vorig jaar oktober, op Kim’s 33ste verjaardag, vroeg Kanye West haar ten huwelijk. Een bruiloft zou mooi aansluiten op het perfecte plaatje dat ze nu al hebben met hun dochtertje North. Of de bruiloft wordt uitgezonden op televisie is nog niet bekend. Kim is natuurlijk queen of reality-tv, maar Kanye West ziet het alleen niet zo zitten.

Lees ook:De slechte smaak van Kanye West
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West trouwen in Florence
Lees ook:Lady Gaga geeft optreden tijdens huwelijk Kim Kardashian en Kanye West
Lees ook:Bruiloft Kim Kardashian en Kanye West wordt uitgezonden op televisie
Lees ook:Retourtje naar de maan voor Kanye West en Kim Kardashian

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>