“Michael Jackson zou Justin Bieber op de rails houden”

Michael zou wel raad weten met belhamel Bieber

Aldus de broer van MICHAEL JACKSON, Jermaine Jackson. “Hij en JUSTIN BIEBER zouden vrienden zijn, maar tegelijkertijd zou Michael hem weer met zijn voeten op de grond weten te brengen”, zegt Jermaine. 

De laatste tijd komt Justin steeds negatief in het nieuws vanwege racistische uitspraken en wangedrag. Jermaine denkt dat zijn broer Michael, die al enkele jaren geleden overleden is, hier wel mee om wist te gaan. Dit zegt hij in een interview met TMZ.

Wat TMZ er zelf even aan toevoegt: het gegeven dat Michael wederom met een jonge jongen goed overweg zou kunnen is super creepy. Dit naar aanleiding van de beschuldigingen en rechtszaak over misbruik van minderjarige jongens waar de King of Pop mee te maken kreeg toen hij nog in leven was.

Lees ook:Janet Jackson op tour met The Jackson 5?
Lees ook:Jermaine Jackson gaat Michael’s leven beschrijven
Lees ook:Justin Bieber concert in Australie afgeblazen na gewonden
Lees ook:Justin Bieber geeft over… op het podium
Lees ook:Justin Bieber stopt ermee!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>