Julia Roberts is geen beroemdheid

Julia Roberts at Toronto film festivalPretty woman JULIA ROBERTS ziet zichzelf –in tegenstelling tot de rest van de wereld- niet als beroemdheid. Althans ze wil niet meedoen aan het op louter uiterlijk gebaseerde mediacircus . Sinds de jaren ’90 waarin zij beroemd werd is er veel veranderd.
Toen behoorden beroemdheden nog tot de homo sapiens. Tegenwoordig krijgen zij goddelijke eigenschappen toegekend met alle gevolgen en gekheid van dien. 

 

De celeb’s anno 2014 worden op de vierkante centimeter met een vergrootglas ge-analyseerd en op de voet gevolgd. Het veelgebrukte credo: niemand is perfect geldt voor iedereen, behalve voor celebs. Die moeten simpelweg perfect zijn, anders worden de imperfecties breed in de pers uitgemeten. Een celeb kan zich geen enkele imperfectie veroorloven om de publieke schandpaal te ontkomen. Julia Roberts concludeert dan ook dat: “ celebs tegenwoordig geacht worden onmenselijk te zijn”.

 Geen wonder dat menigeen bezwijkt onder deze onmogelijke werkdruk en Julie Roberts hier vriendelijk voor bedankt.

Ik geef nooit geld aan goede doelen!

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

 

Bron

Lees ook:Julia Roberts is bekeerd
Lees ook:Julia Roberts in bikini (foto’s)
Lees ook:Katie Price wil dat Julia Roberts haar leven vertolkt
Lees ook:Verslaafd aan Julia Roberts…
Lees ook:Video: Hope for Haiti concert – de hoogtepunten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>