Lindsay Lohan misbruikt mogelijk haar miskraam

Lindsay LohanLINDSAY LOHAN heeft al haar kruit verschoten, zo meldde the daily mirror. De celeb in diskrediet probeerde haar faillisement te legitimeren in de rechtbank, door deze te wijden aan haar miskaam. Om zoiets als wapen in de strijd te gooien vraagt natuurlijk om problemen. Naast het feit dat heel de wereld het nu ook weet, gaat de rechtbank het onderzoeken. Als het niet waar blijkt te zijn, hangt haar een gevangenisstraf boven het hoofd.

 

Lohan die haar reputatie te grabbel gooide door jarenlang de cover van de roddelbladen halen door het ene schandaal, na het andere. Waar ze eerst bekend stond als mooie celeb, staat nu ze bekend als dramaqueen.

 

Eentje die met moeite serieus genomen kan worden. Ze wordt in één adem genoemd met afkickkliniek en drugs, en deze rechtzaak maakt het er niet beter op. Sort your life out Lindsay!

 

Lindsay Lohan legt het allemaal even uit:

Lees ook:Lindsay Lohan klaagt makers GTA V aan
Lees ook:Niet Lindsay Lohan, maar haar moeder dronken aangehouden
Lees ook:Lindsay Lohan krijgt enkelband
Lees ook:Lindsay Lohan geweigerd in luxe hotel: eerst $ 46.000 betalen
Lees ook:Krijgt Lindsay Lohan een reality-serie?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>