De zus van Beyoncé is woest op Jay Z!

Beyoncé is vast niet blij met haar zusje..

Waarom weet niemand, maar op filmbeelden is te zien dat SOLANGE KNOWLES zich niet weet te beheersen in het bijzijn van haar zwager, Jay Z. Wereldberoemde zangeres Beyoncé Knowles is zelf ook op de beelden te zien, maar die laat alles enigszins gebeuren.

TMZ heeft de beelden in handen en deelt ze met de wereld; een razende Solange die Jay Z er behoorlijk van langs wil geven. Ze wordt tegengehouden, maar dat helpt natuurlijk niets; de toon is gezet. Wat is hier aan de hand? Of dat ooit met ons gedeeld wordt is natuurlijk de vraag, maar er is genoeg ruimte voor speculatie!

De volgende dag meldt TMZ dat Solange en Jay Z samen zijn gespot bij een juwelier. Valt er wellicht iets goed te maken? Er wordt niets losgelaten, maar we houden jullie uiteraard op de hoogte..

Lees ook:Solange boos op flirtende Jay-Z!
Lees ook:Beyoncé deelt klap uit aan 50 Cent?!
Lees ook:Hotel werknemer ontslagen door lekken video Solange en Jay-Z!
Lees ook:Waarom Beyoncé niet bij de bruiloft van Kim Kardashian was!
Lees ook:Beyoncé ontsnapt aan aanrijding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>