Kris Jenner, moeder Kim Kardashian, geeft zich bloot


photo credit: Faye✩ Mous

Als Kim Kardashian een (weliswaar geshopte) blote foto van zichzelf op instagram plaatst, kan haar moeder Kris Jenner natuurlijk niet achterblijven. Op Kris’ haar eigen blog plaatste ze een fotoreeks met foto’s van zichzelf van het afgelopen jaar. Een van de foto’s valt wel heel erg op en komt ook meerdere keren langs. Op de foto ligt de 58-jarige Kris in bikini bij het zwembad. Voor een vrouw van 58 een erg gewaagde foto. Bij de fotoreeks plaatste ze: ‘Celebrate life!’.

Haar lichaam ziet er misschien goed uit, natuurlijk is het absoluut niet. Kris heeft meerdere operaties ondergaan. Haar borsten zijn meerdere keren vergroot, ze is geopereerd aan haar neus en heeft botox in luiten spuiten.

Lees ook:Robbie Williams viert award in een roze pyjama!
Lees ook:Justin Bieber showt zijn sixpack
Lees ook:Kim Kardashian in sexy Halloween outfit
Lees ook:Kim Kardashian in bikini
Lees ook:Kim Kardashian is zwangerschapskilo’s definitief kwijt: Bikinifoto’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>