Kim Kardashian vreest voor rascisme en discriminatie

KIM KARDASHIAN stelt in haar blog
dat het onvoorstelbaar is hoeveel het moederschap met haar heeft gedaan. It turned her world upside down. Het heeft haar echter ook angstiger gemaakt, onder andere om haar kind op te voeden in een samenleving waarin discriminatie en racisme gangbaar zijn. 

 

Kardashian en Kanye West hebben een dochtertje, North West. Voor de geboorte van North dacht Kardashian niet zoveel na over onderwerpen als discriminatie en racisme, maar sinds de geboorte van haar dochtertje denkt ze er heel anders over. Het idee dat iemand haar dochter omwille van huidskleur of geaardheid zou uitsluiten, maakt haar onpasselijk. En daarom is ze vastbesloten om de strijd tegen discriminatie en racisme aan te gaan!

 

Go Kim Kardashian!!

Lees ook:Daar is ie weer: Kerstkaart van de Kardashians
Lees ook:Bewerkt Kim Kardashian de foto’s van Baby North?
Lees ook:Kim Kardashian showt volop haar borsten! (Foto)
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West op stap met dochtertje North (foto’s)
Lees ook:Kim Kardashian showt dochter North West aan de wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>