Is het afgelopen met de Kardashians?


photo credit: Stilgherrian

Vandaag kwam het bericht naar buiten dat we massaal Kardashian moe zijn. Producten die de beroemde realityfamilie verkoopt, lopen de laatste tijd een stuk slechter. De verkoopcijfers van magazines dalen zelfs als er een Kardashian in staat. Laatst verkocht een glossy zelfs 100.000 exemplaren minder, alleen omdat Kim Kardashian in haar bikini op de cover stond. De hype lijkt hierdoor verdwenen te zijn. Nieuwe sterren als Miley Cyrus zijn de laatste tijd veel meer in trek. Dat mensen Kardashian moe zijn komt hoogstwaarschijnlijk door Kanye West. De verloofde van Kim Kardashian en de vader van hun dochtertje North West zorgt voor een negatieve sfeer rond de familie. Fans vinden Kanye West niks, zegt een uitgever. Hij is erg agressief en nog wel het belangrijkste: hij heeft en hekel aan de media. Dat is toch wel erg lastig als je gaat trouwen met de queen of media-aandacht; Kim Kardashian.

Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West op stap met dochtertje North (foto’s)
Lees ook:Daar is ie weer: Kerstkaart van de Kardashians
Lees ook:Bewerkt Kim Kardashian de foto’s van Baby North?
Lees ook:Kim Kardashian vreest voor rascisme en discriminatie
Lees ook:Kim Kardashian showt dochter North West aan de wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>