Steve Martin (67) vader geworden


photo credit: garysan97

Steve Martin heeft het aardig verborgen gehouden voor de buitenwereld, maar de acteur is wel degelijk op zijn oude dag voor het eerst vader geworden. Martin en zijn vrouw Anne Stringfield (41) verwelkomden hun kindje ergens in december. Dit meldt de New York Post.De acteur en scenarioschrijver is beroemd om zijn geslotenheid. Hij is nooit open geweest over zijn persoonlijke leven. De 41-jarige Stringfield trad met Steve Martin in het huwelijksbootje in 2007, na een verloving van 3 jaar. Onder de gasten bevonden zich onder andere Tom Hanks en Diane Keaton.

Lees ook:Tom Hanks is opa!
Lees ook:Anna Hathaway maakt Oscar nominaties bekend
Lees ook:Robert Pattinson in Good Morning America
Lees ook:Steve Martin en Alec Baldwin klaar voor de Oscars
Lees ook:Legendarische zanger Tony Martin overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>