Sarah Michelle Gellar bevallen van zoon

Sarah Michelle Gellar is bevallen een zoon. Het is het tweede kind voor de ster uit Buffy the Vampire Slayer en haar man Freddie Prinze Jr. Drie jaar geleden verwelkomde het koppel dochter Charlotte. Aan People Magazine meldde een vertegenwoordiger: “Moeder en kind maken het goed. En Charlotte is opgewonden nu de grote zus te kunnen spelen. “Het is een drukke maand voor het stel. Op 1 september vierden Gellar en Prinze jr. nog het feit dat ze tien jaar geleden in het huwelijksbootje stapten. Vorige week werd de derde verjaardag van hun dochter gevierd.

Gellar, die momenteel op de Nederlandse televisie te zien is in Ringer, ontmoette Prinze jr. in 1997 op de set van I know what you did last summer. Samen speelden ze eveneens in de twee Scooby Doo films in 2002 en 2004.

Ringer is in Amerika inmiddels afgelopen maar Net 5 zendt de serie uit, iedere dinsdag om 22:30 uur.

Lees ook:Sarah Michelle Gellar bevallen van dochter
Lees ook:Matt Damon wordt opnieuw vader
Lees ook:Birgit Schuurman heeft een zoon
Lees ook:Zwangere Nicole Richie behoudt figuur met Pilates
Lees ook:Christina Applegate trots op dochter Sadie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>