Matthew McConaughey voor derde keer vader


photo credit: cliff1066™
Matthew McConaughey en zijn vrouw Camila hebben hun derde kindje verwelkomd. Het paar heeft al een dochter (3) en een zoontje van vier, Levi. De zwangerschap werd op Independence Day aangekondigd nadat ze in juni trouwden.

Matthew McConaughey viel in de afgelopen periode griezelig veel af voor zijn rol in The Dallas Buyers Club. Hij speelt hierin Ron Woodruff, een man die besmet raakt met HIV. Camila maakte grappen over het feit dat ze beiden een totale andere kant opgingen. Zoveel als Matthew afviel, zoveel kwam zij aan.

Lees ook:Matthew McConaughey eng mager
Lees ook:Matthew McConaughey: derde kindje op komst
Lees ook:Magic Mike sluit LA film festival af
Lees ook:Lost acteur Matthew Fox belazert zijn vrouw met een stripper!
Lees ook:Nicole Kidman verleidt Zac Efron in The Paperboy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>