Katie Price wéér zwanger!

 

Katie Price weer zwanger!

Katie Price (35) is in verwachting van haar vijfde kind. En voor het naaktmodel kwam dit als een grote verrassing! Pas na zes maanden ontdekte ze het blije nieuws!

De geboorte van haar jongste telg Jett in augustus 2013 staat nog vers in het geheugen van katie gebrand, maar ze mag meteen weer aan de bak! Ze is al zes maanden zwanger. Ze voelde al wat buikkrampjes tijdens haar vakantie met haar derde man Kieran Hayler, maar had blijkbaar niet gedacht aan een zwangerschap.

“Het was niet gepland maar het kindje is natuurlijk wel welkom”, zo staat te lezen op Daily Mail. Katie heeft nu een zoon van haar eerste man, een dochter en een zoon uit haar huwelijk met zanger Peter Andre en binnenkort dus twee kinderen van haar nieuwste echtgenoot.

Lees ook:‘Katie en Tom willen 2e kindje’
Lees ook:Katja Römer-Schuurman is zwanger!
Lees ook:Katie Price had miskraam vlak voor breuk (video)
Lees ook:Katie Price wil dat Julia Roberts haar leven vertolkt
Lees ook:Céline Dion een miskraam?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>