Adele is bevallen van zoon


photo credit: methodshop.com
Adele
 is bevallen van haar eerste kindje. De Engelse zangeres is vrijdag moeder geworden van een prachtige zoon, zo laat een familielid weten aan  de Daily Mail

De zangeres van Rolling in the Deep heeft nog geen officiele verklaring uitgegeven. Ook is er nog niks bekend over de naam van haar pasgeboren zoon. Voor de Grammy winnares is dit het eerste kind.Haar partner, Simon Konecki, heeft een vijf jarige dochter uit zijn huwelijk met Clary Fisher.

Adele’s muzikale partner Dan Wilson vertelde aan de Daily Mirror dat de geboorte goed is verlopen. Ze is volgens de muzikant gefocused op haar nieuwe aanwinst: “Adele is in tijden niet zo gelukkig geweest.” 

In juni liet Adele op haar website weten dat ze in verwachting was en hoe gelukkig zij en haar vriend, Simon Konecki daarmee waren. Ze schreef toen: “Uiteraard zijn we gelukkig met dit nieuws, maar we hopen wel dat je onze privacy respecteert. ”

De 26e jarige zangeres heeft nog meer nieuws om verheugd over te zijn: haar titelnummer voor de nieuwste James Bond film Skyfall is vrijdag uitgekomen.

Lees ook:Adele is zwanger
Lees ook:Adele krijgt kookles van Nigella Lawson
Lees ook:Adele is wéér ziek
Lees ook:Adele komt met een concerttour in 2015, eindelijk!
Lees ook:Adele houdt van haar vetrolletjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>