Adriana Lima bevallen van dochter

Adriana Lima is bevallen van haar tweede kind. Het model en haar man -voormalig NBA speler – Marko Jaric verwelkomden woensdag hun dochter, Sienna. Lima kondigde haar zwangerschap in maart aan op Twitter. Adriana en Marko trouwden op Valentijnsdag 2009 en hun eerste kind werd in november dat jaar geboren.

Op Twitter deelde Adriana mee: ” Marko en ik zijn dolgelukkig met de komst van Sienna  in onze familie en Valentina ziet er naar uit om de grote zus te spelen.” Het Braziliaanse model, dat vooral bekend werd als Victoria’s Secret Angel in 2000, speelde naast Mickey Rourke en Forest Whitaker in The Follow in 2001.

Lees ook:Topmodel Adriana Lima is zwanger!
Lees ook:Gisele Bündchen is het rijkste model
Lees ook:Taylor Swift krijgt shit over zich heen na Victoria Secret Sow 2013
Lees ook:Rapper Guru overleden aan kanker
Lees ook:Acteur Bob Hoskins heeft Parkinson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>