George Clooney at van twee walletjes!

George Clooney at van twee walletjes!

Womanizer GEORGE CLOONEY blijkt zijn kersverse verloofde Amal Alamuddin te hebben ontmoet tijdens zijn relatie met Stacy Keibler! En dit bleef niet bij een simpele ontmoeting, volgens Radar Online was George tijdens de laatste maanden van zijn relatie met Stacy al bezig plaats te maken voor Amal.

Stacy zou hier een gebroken hart aan over hebben gehouden, maar lang heeft dit leed gelukkig niet geduurd. Ook zij ontmoette na de breuk snel een nieuwe vlam en liet daar geen gras over groeien; ze zijn inmiddels getrouwd en in maart kondigde Stacy aan een kind te verwachten van haar man. Voor George is dat nog niet aan de orde, maar ook hij windt er geen doekjes om: enkele weken geleden werd zijn verloving met Amal wereldkundig gemaakt.

Lees ook:George Clooney toch weer verloofd!
Lees ook:George Clooney loopt voedselvergiftiging op
Lees ook:Gaat George Clooney trouwen?
Lees ook:George Clooney heeft wéér Malaria
Lees ook:George Clooney look-a-like gezocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>