Het is officieel: Shakira is zwanger

Shakira is zwanger van haar voetbalvriend Gerard Pique. De zangeres deed de aankondiging op haar Facebook pagina. In juli ging al het gerucht dat ze zwanger zou zijn, maar nu heeft ze het officieel gemaakt.

Ze schreef:
Zoals sommigen van jullie al weten, zijn Gerard en ik zeer verheugd dat we onze eerste kindje verwachten. Op dit moment hebben we besloten om prioriteit te geven aan dit unieke moment in ons leven. Daarom zijn alle promotionele activiteiten voor de komende dagen afgelast.

Dit betekent dat ik niet langer in de gelegenheid zal zijn om deel uit te maken van het iHeartRadio Music Festival, maar ik ben ervan overtuigd  dat het komende weekend in Las Vegas spectaculair zal zijn. Natuurlijk volg ik alles op de voet en ik zal jullie snel weer zien!

Shakira

Het iHeartRadio Festival is een twee dagen durend festival met grote namen op het programma. No Doubt, Bon Jovi, Lil’ Wayne, Usher. Green Day, Rihanna. P!nk, Ne-Yo, Enrique Iglesias, Mary J. Blige, Taylor Swift,Linkin Park en Aerosmith zullen het weekeind optreden in het MGM Grand in Las Vegas.

Dinsdag werd bekend dat Shakira, samen met Usher, als coach is toegevoegd aan het team van The Voice. Christina Aguilera en CeeLo Green verlaten de show.

 

Lees ook:Green Day’s Billie Joe Armstrong gaat door het lint in Las Vegas [video]
Lees ook:Shakira trots op blote babybuik
Lees ook:Is Shakira bedrogen door haar grote liefde Gerard Piqué?
Lees ook:Shakira bevallen van zoon
Lees ook:Spanje’s 1 april grap: Shakira is niet bevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>