Jessica Simpson maakt Weight Watchers eindelijk blij


photo credit: Lil~Wolfy

Het heeft even geduurd, maar Jessica Simpson is eindelijk haar zwangerschapskilo’s kwijt. Tijdens haar eerste zwangerschap van zoontje Maxwell kwam de zangeres aardig wat kilo’s aan. Na haar zwangerschap bood Weight Watchers haar een contract aan om via hun de kilo’s kwijt te raken. Dit ging echter niet van een leien dakje en de zangeres bleef haar mooie rondingen houden. Uiteindelijk raakte ze ook zwanger van haar tweede zoontje, waardoor afvallen er voorlopig niet in zat.
Weight Watchers heeft haar alsnog een nieuwe kans gegeven met een nieuw contract. Dit keer een succesvolle samenwerking, Jessica Simpson is nu eindelijk al haar overtollige kilo’s kwijt en is ongelooflijk trots op zichzelf.
De blondine beviel acht maanden geleden van haar tweede zoontje Ace.

Lees ook:Jessica Simpson zwanger
Lees ook:Jessica Simpson en Eric Johnson gaan eindelijk trouwen
Lees ook:Jessica Simpson weer miljoenencontract met Weight Watchers
Lees ook:Jessica Simpson tweets haar decolleté
Lees ook:Beyoncé viel 30kg af na zwangerschap Blue Ivy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>