Hollywoodlife: Beyoncé is zwanger van tweede kind

Ja hoor…. de popdiva is nog amper bevallen of de geruchten van een mogelijke tweede zwangerschap zijn al niet meer te stoppen. Ditmaal zijn de beelden die we gisteren al deelden bron voor discussie. Ik weet niet of Hollywoodlife dezelfde video’s heeft bekeken als wij, maar ik heb gisteren geen moment gedacht: “Goh…zou Beyoncé nou al zwanger zijn?”

Op 6 oktober gaf Jay-Z het laatste concert in het Barclay Center. Jay-Z zong All I Need toen hij het publiek opdroeg: “Sing, Ladies!” en “Waar zijn alle ladies?” Vervolgens kwam een wel heel speciale lady het podium op: zijn vrouw. Echtgenote Beyoncé begon met het zingen van Diva.

Samen met Jay Z zong Beyoncé daarna Crazy in Love en het echtpaar sloot af met Forever Young. Hollywood Life greep Diva aan als  overduidelijk argument. Het was toch niet te missen: Beyoncé probeerde een buikje te verbergen in haar leren jas! Blue Ivy, het eerste kindje van Beyoncé en Jay-Z is bijna 10 maanden oud. In augustus liet Beyoncé nog foto’s zien van Blue Ivy op haar Tumblr account.

In september liet Jay-Z in een interview weten dat Blue Ivy voorlopig geen broertje of zusje krijgt. Tegen E! Online zei de zanger toen: ”Vanavond? Nee!” Een doorvragende interviewster kreeg bij teveel aanhouden te horen: “Nee… niet in een, twee, drie vier, vijf, zes, zeven, acht óf negen maanden!”

Via Gossip Cop werd het concert van afgelopen zaterdag live gestreamd. Mocht je dat gemist hebben, bijna het gehele concert is op YouTube te bekijken via het kanaal van rapper Rick Ross.

Lees ook:Beyoncé verrast bezoekers laatste Jay-Z concert
Lees ook:Beyoncé deelt foto van dochter Blue Ivy
Lees ook:Beyoncé doet het op z’n Oprah’s
Lees ook:‘Single Ladies’ YouTube hit (zie video!)
Lees ook:Beyoncé viel 30kg af na zwangerschap Blue Ivy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>