Guy Ritchie voor vierde keer vader

Het ziet er naar uit dat Guy Ritchie voor de vierde keer vader zal worden. De Sherlock Holmes regisseur en zijn vriendin, Jacqui Ainsley verwachten hun nieuwe aanwinst later dit jaar. 

Het model liet trots haar babybuikje zien op de première van The Dark Knight Rises afgelopen donderdag. Het is het tweede kind voor het paar. Zoon Rafael is 10 maanden oud. Ritchie heeft met zijn ex-vrouw Madonna twee kinderen: David (6,5) en Rocco (11).  De foto van het zwangere model kun je bekijken bij People.

Hieronder een interview van Guy Ritchie met Jimmy Kimmel over Sherlock Holmes. Hij vertelt hierin onder andere dat het verre van makkelijk is om met Robert Downey Jr. te werken: “Downey heeft een hekel aan het woord NEE en helaas is het mijn taak om af en toe nee te zeggen.”

Lees ook:Madonna (51) wil een baby!
Lees ook:Madonna blijft boeiend…
Lees ook:Twee Golden Globes voor Avatar
Lees ook:Robert Pattinson bij Jimmy Kimmel: ik ben dakloos!
Lees ook:Madonna verbindt zich met Jesus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>