Jennifer Anniston zwanger van drieling

Jennifer Anniston neemt op een geloofwaardige manier een loopje met alle belachelijke geruchten die over haar op internet de ronde doen. De actrice, die Rachel gestalte gaf in Friends, lijkt zwanger. Van een drieling nog wel. Of toch niet? Het zou blijken uit een video die is opgenomen met de beveiligingscamera’s in Jennifer Anniston‘s huis. 

Natuurlijk is het feit dat Ryan Seacrest de video introduceert een dead give away. Geloof niet alles wat je ziet op internet: het gaat om een 2,5 minuut durende commercial van Glaceau Smartwater.

De “gelekte” video geeft een interessant kijkje in het leven van Anniston, terwijl ze tegelijkertijd de draak steekt met alle geruchten over een eventuele zwangerschap. ”Hoe gaat het met mijn kleine drieling?” vraagt Anniston met haar handen op een eng echt lijkende babybuik.

Jimmy Kimmel doet zijn best om Anniston oudste zoon te spelen in een latere scene. En als je het geheim wilt weten van Anniston’s prachtig haar? Kijk vooral de commercial hieronder. Have fun!
The Jennifer Aniston security tapes:

Lees ook:Jennifer Anniston verloofd met Justin Theroux
Lees ook:Mickey Rourke nu met vriendin in Bavaria commercial
Lees ook:Brazilie in de ban van “Baby Gaga”
Lees ook:Jennifer Lopez ook uit American Idols
Lees ook:Matt Damon nieuwe gezicht Nespresso

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>