Kate Middleton toch écht zwanger


photo credit: Comrade Foot

Blijkt de jeugdvriendin van Kate Middleton dan toch gelijk gehad te hebben, toen ze vorige week het nieuws aankondigde dat Prins William en zijn vrouw Kate Middleton een troonopvolger verwachtten!

Het was Jessica Hay, een jeugdvriendin van de echtgenote van Prins William, die aan het Australische roddelblad New Idea in een interview vertelde dat Kate Middleton ditmaal toch echt, 100% zeker, zwanger is. Het nieuws zou officieel door het Koninklijk Huis in december bekend gemaakt worden. En jawel hoor: het is zover!

De Hertog en Hertogin van Cambridge hebben vandaag aangekondigd dat een troonopvolger op komst is. Kate Middleton heeft zich vandaag in het ziekenhuis gemeld omdat ze extreem last heeft van misselijkheid. Verwacht wordt dat zij daar enkele dagen zal blijven uit voorzorg. Kate ligt in het King Edward VII ziekenhuis in Londen. Ongetwijfeld is het dit bezoek  dat er voor zorgde dat het Koninklijk Huis met de mededeling komt. Ik kan me zo voorstellen dat de geruchten een flinke vlucht zouden nemen, als de hertogin een paar dagen in het ziekenhuis verblijft zónder officiele mededeling.

Op de website van het koninklijke stel staat te lezen dat de Koningin, de hertog van Edingburgh, de prins van Wales, de hertogin van Cornwall en Prins Harry en  alle andere leden van beider families uitermate verheugd zijn met dit nieuws. De baby van Prins William en Kate Middleton zal de derde in lijn zijn voor de troonopvolging en een achterkleinkind van de Koningin. De laatste keer dat een nog regerende monarch een achterkleinkind in directe lijn voor de troonopvolging geboren zag worden is alweer bijna 120 jaar geleden.

Ondertussen wordt het nieuws overal goed ontvangen. David Cameron, minister president van het Verenigd Koninkrijk, laat via een tweet weten zeer verheugd te zijn met het nieuws. “Het zullen geweldige ouders zijn!” zo eindigt Cameron de Tweet. Op Twitter is #RoyalBaby wereldwijd een trending topic. Maar ook het verzinnen van namen is op internet een leuke tijdsbesteding, zo blijkt uit het #UnlikelyRoyalBabynames.

Lees ook:Kate Middleton is uitgerekend in juli
Lees ook:Is Kate Middleton zwanger?
Lees ook:Kate Middleton opgenomen in ziekenhuis!
Lees ook:Fans liggen klaar voor doop George van Kate Middleton en Prins William
Lees ook:Baby prins George wordt volgende maand gedoopt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>