Is Kate Middleton zwanger?


photo credit: Comrade Foot

Dat zou dan wel voor de zoveelste keer dit jaar zijn! Het is eigenlijk verbazingwekkend dat Kate Middleton niet al lang bevallen is, als we alle geruchten hadden moeten geloven. Maar deze week werd in de Australische pers het nieuws gebracht alsof het echt waar is. De internationale pers nam het nieuws al snel over en voor ik het wist gonste het internet van het nieuws: Engelse prinses zwanger van troonopvolger! Prins William en zijn gemalin verwachten een kindje! Persoonlijk geloof ik het pas als het Koninklijk Huis het nieuws bevestigt dat Kate Middleton zwanger is. Maar laten we eens naar de geruchten kijken.

Jeugdvriendin vertelt
Het was Jessica Hay, een jeugdvriendin van de echtgenote van Prins William, die aan het Australische roddelblad New Idea in een interview vertelde dat Kate Middleton ditmaal toch echt, 100% zeker, zwanger is. Het nieuws zou officieel door het Koninklijk Huis in december bekend gemaakt worden.  Het bewijs? Volgens het magazine zou Kate Middleton overduidelijk aangekomen zijn.

Zo wil ik ook wel aankomen!
Echt? Heeft het magazine de foto bekeken die genomen werd op 8 november jl. ? Kijk eens bij Daily Caller en oordeel zelf. Ziet het er naar uit dat ze veel aangekomen is, vind je? Zie jij een baby buikje? En ga me niet vertellen dat de Hertogin van Cambridge haar handtas voor zich houdt om een babybuikje te verbergen. De prinses ziet er nog geen kilo zwaarder uit dan op haar trouwdag.

Wie is Jessica Hay
Maar wie is die Jessica Hay eigenlijk? Op de cover van het New Idea magazine wordt ze opgevoerd als de “oudste” vriendin van Kate Middleton. Maar is ze dat wel? Jessica Hay deelde ooit een kamer met de prinses tijdens de studietijd. Dat dan weer wel. Maar ze is ook degene die in 2010 de publiciteit opzocht door rond te strooien dat Kate haar in vertrouwen had genomen over de verloving met Prins William. Jessica Hay zou telefonisch op de hoogte zijn gebracht, nog vóór ieder ander.

In 2011 kwam mevrouw Hay met een interview waarin ze vertelde dat Kate op school vreselijk gepest werd. En zo zijn er nog wel een paar incidentjes te bedenken waarbij Jessica Hay een slaatje probeerde te slaan uit het privéleven van Kate Middleton. En wees nou eerlijk: als een vriendin er een gewoonte van maakt om met jouw privéleven aan de haal te gaan, zou jij haar dan vertellen dat je zwanger bent. Als eerste? Zeker als je het nieuws nog even geheim wilt houden?

Dus voorlopig houd ik het nog maar op dat ze níet zwanger is. Totdat het nieuws officieel bekend wordt gemaakt door het Engels Koninklijk Huis. En wie weet krijgt Jessica Hay wel gelijk en komt dat nieuws in december.

[UPDATE] Op 3 december maakte het koninklijk huis bekend dat de Hertog en Hertogin van Cambridge, Prins William en Kate Middleton een baby verwachten. Heeft Jessica toch nog gelijk gekregen! Kate Middleton ligt uit voorzorg in het ziekenhuis in verband met extreme ochtendziekte. Meer daarover hier. 

Lees ook:Kate Middleton toch écht zwanger
Lees ook:Nederlandse gasten op huwelijk William & Kate
Lees ook:Nichtje Prins William gaat trouwen
Lees ook:Barbie krijgt concurrentie: Kate
Lees ook:Nederlands bruidsmeisje op huwelijk Prins William

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>