Jessica Simpson zwanger


photo credit: cliff1066™

Na de twee overlijdensberichten eindelijk wat vrolijker nieuws op deze eerste kerstdag! Het lijkt erop dat de geruchten waar zijn: Jessica Simpson is zwanger van haar tweede kindje. 

Jessica Simpson publiceerde op Twitter een foto van haar dochter Maxwell, spelend in het zand, boven de woorden: Big sis. De foto werd begeleid door een kerstwens. De foto is maar op een manier uit te leggen: Jessica Simpson is in verwachting van haar tweede kind.  Maxwell, de grote zus, werd op 1 mei 2012 geboren. Gefeliciteerd, Jessica!

Hoewel de geruchten gingen dat het contract van Jessica Simpson met Weight Watchers onder druk zou komen te staan door een tweede zwangerschap, bewijst onderstaande commercial van de Weight Watchers het tegendeel. De aanstaande moeder kondigt trots haar zwangerschap aan in de nieuwste video:

Lees ook:Jessica Simpson maakt Weight Watchers eindelijk blij
Lees ook:Jessica Simpson tweets haar decolleté
Lees ook:Jessica Simpson weer miljoenencontract met Weight Watchers
Lees ook:Jessica Simpson en Eric Johnson gaan eindelijk trouwen
Lees ook:‘Tiger Woods had een relatie met Jessica Simpson’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>