Kate Middleton is uitgerekend in juli


photo credit: Comrade Foot
Prins William
 en Kate Middleton hebben maandag laten weten dat de Hertogin van Cambridge over zes maanden is uitgerekend. De toekomstige koninklijke baby wordt verwacht in juli. Buckingham Palace zei vandaag in een verklaring: “Zijne Koninlijke Hoogheden de Hertog en Hertogin van Cambridge zijn verheugd te kunnen melden dat ze een baby verwachten in juli.” Het stel heeft echter nog geen enkele uitspraak gedaan of het een prins of een prinsesje wordt.

Lees ook:Kate Middleton toch écht zwanger
Lees ook:Is Kate Middleton zwanger?
Lees ook:Baby voor de Beckhams
Lees ook:Beckhams ontvangen sms van Prins William
Lees ook:Deens Magazine publiceert naaktfoto’s Kate Middleton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>