Beckhams ontvangen sms van Prins William

How cool! De Beckhams hebben een felicitatie-sms ontvangen van de Britse prins William. Wel een vette prins hoor die William. Hij is echt van nu. David en Victoria krijgen een vierde Beckham telgjee. Dat wordt volgende zomer geboren. Eerder kregen ze al  Brooklyn, Romeo en Cruz.

Er zou in het smsje hebben gestaan dat de prins erg ontroerd was met het nieuws dat de Beckhams wederom een baby verwachten. De voetballer vertelde in zijn antwoord-smsje naar verluidt dat zijn drie jongens eveneens erg enthousiast waren over de komst van een broertje of een zusje.

Prins William en David Beckham werden bevriend toen ze samen het WK voetbal van 2018 naar Engeland probeerden te halen. Die missie is helaas mislukt. Inmiddels zijn ze wel zo close dat ze met elkaar smssen en dat de Beckhams op de bruiloft van de prins mogen komen. That’s nice!

Lees ook:Prins nodigt de Beckhams uit
Lees ook:Beckhams nodigen Prins William en Kate uit
Lees ook:Baby voor de Beckhams
Lees ook:Nu ook kinderondergoed van David Beckham bij H&M
Lees ook:Victoria Beckham krijgt een dochter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>