Beckhams nodigen Prins William en Kate uit

Victoria en David Beckham hebben prins William en Kate uitgenodigd om hun pasgeboren dochtertje Harper Seven te komen bewonderen. Dat meldt de krant The Sun. Het kroonprinselijk paar feliciteerde de Beckhams als een van de eerste met de geboorte van Harper Seven. Het blijft een aparte naam! Een dag voor de bevalling hebben William en Kate David nog ontmoet op een receptie in Hollywood tijdens hun staatsbezoek aan Amerika. De twee stellen blijken er een innige vriendschap op na te houden. Wellicht kan Victoria Kate nog van tips voor zien hoe zij sneller zwanger kan geraken….

Lees ook:Prins nodigt de Beckhams uit
Lees ook:Harper Seven is beeldschoon!
Lees ook:1900 gasten op huwelijk Prins William & Kate
Lees ook:Familie Middleton betaalt bruidsjurk + de receptie
Lees ook:Victoria Beckham krijgt een dochter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>