Nu ook kinderondergoed van David Beckham bij H&M


photo credit: sportiqe

David Beckham had al voor de mannen een sexy onderbroekenlijn bij de H&M en nu wordt zijn collectie uitgebreid met kinderondergoed. Deze boxers blijven hetzelfde ontwerp als voor de oudere mannen, maar dan gewoon in een kleiner maatje. Deze nieuwe lijn ligt vanaf 30 januari in de winkel en is beschikbaar voor jongens tussen de 1,5 en de 14 jaar. David Beckham heeft zelf drie zonen, dus deze collectie uitbreiding komt niet geheel onverwachts.

Welk klein jongetje wil nou niet rondlopen in een boxer van David Beckham?

Zijn vrouw Victoria Beckham is al langere tijd actief in de modewereld. In 2008 richtte ze haar eigen modehuis op met een eigen jurkencollectie. Victoria en David Beckham hebben samen vier kinderen, naast hun drie zonen (Brooklyn, Romeo en Cruz) hebben ze ook nog een dochter (Harper).

Lees ook:Geen meisje meer voor Victoria Beckham
Lees ook:Beckham ziet zichzelf als Jezus…
Lees ook:David Beckham eenzaam naar Miami
Lees ook:Viervoeter Coco is David Beckham’s grootste fan
Lees ook:Victoria Beckham is ziek van zwangerschap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>