Kanye West en Kim Kardashian verwachten kindje


photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer

Kanye West verraste tijdens zijn concert in Atlantic City afgelopen zondag 5000 aanwezigen met de mededeling dat zijn vriendin Kim Kardashian zwanger is. Kim bevestigde het later via een post op haar eigen site.Kardashian (32) en West (35) maakten in april hun relatie bekend, zo’n zes maanden nadat Kim scheiding had aangevraagd van Kris Humphries. De scheiding is nog steeds niet officieel uitgesproken.

Op haar eigen site bevestigde Kim Kardashian de mededeling van Kanye met de woorden: “Het is waar! Kanye en ik verwachten een baby. We voelen ons zo gezegend en gelukkig. We kijken uit naar een fantastisch nieuw begin in 2013 en het starten van een gezin. Gelukkig Nieuwjaar!”

Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West trouwen niet in 2013
Lees ook:Huwelijksaanzoek Kanye West en Kim Kardashian komt op de televisie
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West eindelijk verloofd!
Lees ook:Daar is ie weer: Kerstkaart van de Kardashians
Lees ook:ex-Kris Humphries veilt verlovingsring Kim Kardashian stiekem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>