De Jacksons vechten over Michael’s kids en zijn geld

Nou moet het toch niet gekker worden. Ik dacht dat ik alles gelezen had, vorige week, toen het bericht kwam dat Katherine Jackson onbereikbaar was voor haar kleinkinderen, maar dit….. Lees en huiver… 
Wat heb ik een medelijden met de kinderen van Michael Jackson: Prince, Paris, and Blanket. Alsof het nog niet moeilijk genoeg is dat ze hun vader hebben verloren, wordt er nu om ze gevochten. En het ziet er naar uit dat er geen middelen geschuwd worden. Zelfs ontvoering niet. JanetJermaine en Randy Jackson vielen gisteren het huis van hun moeder, Katherine Jackson, binnen om de kinderen mee te nemen naar Arizona. Dit melden de advocaten van Katherine aan Radar Online.

De advocaten van Katherine Jackson hebben een persbericht uitgestuurd waarin ze stellen dat Jermaine, Randy en Janet Jackson geprobeerd hebben de drie kinderen van Michael Jackson te ontvoeren uit het huis van hun oma. Daarnaast stellen ze alles in in het werk om volledige zeggenschap te krijgen over de nalatenschap van Michael Jackson.

Randy vertelde aan Prince Jackson dat hij met ze mee moest komen. Er stond een privevliegtuig klaar om ze naar Arizona te brengen. Het werd tijd dat ze hun grootmoeder zagen. Prince zette zijn hakken in het zand en antwoordde dat hij nergens heen zou gaan met hen. Het was een complete chaos. Paris was hysterisch en schreeuwde naar haar ooms dat ze haar oma naar huis moesten brengen. Hun neef Trent probeerde de kinderen te beschermen en nam Randy in een headlock. Er moest uiteindelijk bewaking aan te pas komen om te voorkomen dat de drie kids van Michael onder dwang werden meegenomen.

Dit was de directe reden voor een aanwezige neef, Trent om de politie te bellen, het incident waar we gisteren al over berichtten. Janet bleef maar zeggen dat zij het recht had om in het huis van haar moeder te zijn. Maar het huurhuis staat op naam van de nalatenschap van Michael Jackson. En geen van Michaels broers of zussen hebben recht op de nalatenschap volgens het testament dat Michael had opgesteld. Op dit moment is beveiliging rondom de villa omhoog geschroefd en Janet, Jermaine en Randy is de toegang tot het huis van hun moeder ontzegd. Het hele voorval is op beveilingscamera’s vastgelegd en TMZ heeft daar de beelden van gepubliceerd. Ik moet eerlijk zeggen: ik vond het niet zo schokkend als TMZ het deed voorkomen, maar oordeel zelf. De video staat onderaan deze pagina.

Het is inmiddels negen dagen geleden dat de kinderen van Michael iets van hun grootmoeder hebben gehoord. Ze vertrok op de 15e naar Arizona, om een serie concerten van Jermaine te zien, maar zij is daar nooit aangekomen. Hoewel het meerdere malen is geprobeerd, wordt de politie niet toegelaten tot huis waar Katherine Jackson zou verblijven. Er is slechts telefonisch contact geweest tussen de politie en Katherine. En omdat zij de officiele voogd van de kinderen is, betekent dit dat de kinderen nu onbeschermd zijn.

Eén oplossing van dit probleem zou zijn om de executeurs van Michael Jackson’s nalatenschap tijdelijke voogdij over de kinderen te geven, totdat meer duidelijkheid is over de toestand van Katherine. Een andere oplossing zou zijn als TJ, de zoon van Michaels broer Tito, de tijdelijke voogd zou worden. TJ (Tito Joe)  is 34 jaar, getrouwd met 2 kinderen en hij is al langer een vaderfiguur voor de drie kinderen. Paris, Blanket en Prince zouden, zo zeggn diverse bronnen, voor TJ kiezen als ze een eigen voogd mogen uitzoeken. Volgens de wet in Californië, mag een tijdelijke voogd door een rechter alleen toegewezen worden aan teenagers, als deze er zelf ook mee akkoord gaan. Inmiddels is bekend geworden dat de executeurs van de Jackson nalatenschap een tijdelijk voogdijschap van TJ zouden ondersteunen. Laten we hopen dat aan dit gekrakeel snel een einde komt!

 

Lees ook:Randy Jackson: Katherine Jackson keert terug naar huis
Lees ook:TJ Jackson nieuwe voogd kinderen Michael Jackson
Lees ook:Marlon Jackson barst in tranen uit: waar is mijn moeder!
Lees ook:TJ Jackson definitief voogd Michael Jackson’s kinderen
Lees ook:Katherine Jackson weigert haar kinderen te zien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>