Katherine Jackson: Ik ben níet vermist en ik ben okay!

Katherine Jackson heeft contact opgenomen met de politie om te laten weten dat ze níet in gevaar is, zo meldt TMZ. Bronnen bij de politie hebben gemeld dat er vandaag eindelijk contact is geweest met Katherine. Ze zegt bij een familielid te zijn en in goede gezondheid.
De politie van Los Angeles heeft zaterdag een onderzoek ingesteld naar de verblijfplaats van de 82-jarige moeder van Michael Jackson, op verzoek van een neef.

Het verzoek kwam na conflicterende berichten op twitter van Jermaine Jackson en Paris Jackson, de dochter van Michael Jackson. Paris was ongerust omdat ze haar oma al langer dan een week niet had gesproken. Het is zelden dat er 24 uur voorbij gaat, zonder dat oma Jackson contact opneemt met een van haar kleinkinderen.

Maar het gebrek aan contact was niet de enige reden voor ongerustheid. Paris was er niet van overtuigd dat de dokter die voor haar oma zorgt, de juiste bedoelingen heeft. Ze twitterde: “Dezelfde dokter die in het voordeel van Dr. Murray getuigde dat mijn vader een drugsverslaafde was (een leugen!) zorgt voor mijn oma. Kan ik nog duidelijker zijn?”. Ook de advocaat van Katherine, Sandra Ribera vertelde aan CNN dat ze er niet zeker van is dat haar cliente veilig is.

Jermaine Jackson liet echter, ook via twitter, weten dat zijn moeder zich in Arizona bevond: “”Ik wil iedereen geruststellen: Moeder is okay maar is aan het uitrusten. In opdracht van een dokter”  Hij vervolgt zijn boodschap met: ”Het is onze moeder en haar gezondheid staat bij ons op de eerste plek. Wij volgen de aanwijzingen van de dokter. Punt.”

Als dat waar is, dan blijft de vraag waarom de kleinkinderen zich zo’n zorgen maken over hun oma? De politie wordt toch niet voor niks ingeschakeld?

Op dit moment is de politie nog steeds familieleden van de Jacksons aan het ondervragen om erachter te komen waarom de matriarch als vermist is opgegeven.

Lees ook:Moeder Michael Jackson vermist
Lees ook:Politie breekt ruzie op in huis Katherine Jackson
Lees ook:Randy Jackson: Katherine Jackson keert terug naar huis
Lees ook:Moeder Michael Jackson krijgt gedeeld voogdij
Lees ook:Katherine Jackson weigert haar kinderen te zien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>