Katherine Jackson weigert haar kinderen te zien

Katherine Jackson is zo verontwaardigd over het gedrag van haar kinderen Janet, Randy en Rebbie Jackson dat ze hen niet wil zien. Katherine woont in een gehuurde villa in Calabasas (Californië) met de kinderen van Michael Jackson, Prince Michael, Paris en Blanket.  

Een rechter bepaalde al in een eerder stadium dat Janet, Randy and Rebbie het huis niet mogen betreden. Maar tot nog toe weigert Katherine ze ook te ontmoeten op neutraal terrein. Dit meldt de website Radar Online.

Geen vertrouwen in haar kinderen
In de ogen van Katherine hebben haar drie kinderen haar vertrouwen beschaamd door te proberen haar weg te houden bij de drie kinderen van Michael Jackson. Niet alleen lokten ze in juli haar onder valse voorwendselen naar een kuuroord in Arizona, ze vertelden haar tegen beter in dat haar kleinkinderen okay waren. Terwijl onder andere Paris via Twitter had laten weten dat zij zich ernstig zorgen maakte over haar oma en zelfs de politie gevraagd had onderzoek te doen.

Voogdij
Het kostte de matriarch bijna het voogdijschap over Michael’s kinderen. De 82 jarige moeder van Michael Jackson werd op 25 juli de voogdij van haar kleinkinderen ontnomen. Ze was sinds 15 juli onbereikbaar voor haar kleinkinderen en dat liet de kinderen in een onbeschermde positie. TJ, de zoon van Michael’s broer Tito werd op 25 juli aangesteld als toeziend voogd, totdat het voor de rechtbank duidelijk was wat de oorzaak was van Katherine’s afwezigheid.

Op 3 augustus is zij door een rechter in ere hersteld en mocht ze haar taken als voogd hervatten Maar het is wel een gedeelde voogdij met haar kleinzoon, TJ Jackson. Deze regeling is tijdelijk. Op 22 augustus beslist een rechter of de situatie omgezet kan worden in een permanente regeling.

Tegenstrijdige verklaring
Om opnieuw de voogdij over haar kleinkinderen te krijgen, heeft Katherine bij de rechter een getekende verklaring afgegeven,waarin staat dat zij tegen haar wil naar Tucson is gebracht op 14 juli en dat haar iedere vorm van communicatie met Michael Jackson‘s kinderen ontzegd werd. Hoewel de verklaring wél strookt met wat haar advocaat al die tijd al gezegd heeft, staat de verklaring haaks op het interview dat ze gaf aan ABC”s Nightline vlak na haar terugkomst uit Arizona. Hierin zegt ze dat ze haar telefoon vrijwillig heeft afgegeven en noemt ze haar afwezigheid een korte vakantie . Het zal absoluut uitmaken dat Jermaine, Rebbie en Janet aanwezig waren bij dat interview.

Lees ook:Moeder Michael Jackson krijgt gedeeld voogdij
Lees ook:TJ Jackson definitief voogd Michael Jackson’s kinderen
Lees ook:Randy Jackson: Katherine Jackson keert terug naar huis
Lees ook:Katherine Jackson en Debbie Rowe slaan handen ineen
Lees ook:TJ Jackson nieuwe voogd kinderen Michael Jackson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>