Randy Jackson: Katherine Jackson keert terug naar huis

Het lijkt er op dat er een einde komt aan de onduidelijkheid over het welzijn van Katherine Jackson, de moeder van Michael Jackson. Randy Jackson heeft zojuist in ABC’s Good Morning America gezegd dat Katherine op weg is naar L.A.Hiermee lijkt er eindelijk duidelijkheid te komen voor de kleinkinderen van Katherine Jackson, die al meer dan 9 dagen niks van hun grootmoeder hebben gehoord. Katherine is de voogd van Prince, Blanket en Paris Jackson. Het is zeldzaam dat zij langer dan 24 uur geen contact met ze opneemt.

De lange stilte en naar alle waarschijnlijkheid gedwongen scheiding van haar kleinkinderen was de start van een rumoerige tijd voor de kinderen. Maandag probeerden Janet, Jermaine en Randy Jackson, twee broers en een zus van de overleden King of Pop, de kinderen op een vliegtuig mee te nemen naar Arizona. De politie moest er aan te pas komen om dit te voorkomen.

Vanmorgen nog barstte een andere broer van Michael Jackson, Marlon Jackson, op de televisie in huilen uit. Hij zei voor hij de studio uitstormde dat hij geen idee had waar zijn moeder was en dat hij niet begreep waarom hij haar niet te spreken kreeg.

Het lijkt erop de kinderen in een strijd terecht zijn gekomen met als inzet de nalatenschap van hun vader. Michael heeft geen één van zijn broers of zussen genoemd in zijn testament en er bewust voor gekozen alleen Katherine te noemen. De afwezigheid van Katherine veroorzaakt een juridisch probleem: er is geen andere voogd voor de minderjarige teenagers.

Hun neef TJ, de 34-jarige zoon van Michael’s broer Tito, is al langer een vaderfiguur voor de drie kinderen. Het zou niet meer dan logich zijn dat hij wordt aangewezen als toeziend voogd naast Katherine. Een rechter kan volgens de wet in Californië geen tijdelijke voogd toewijzen aan teenagers als die er niet mee akkoord gaan. De drie hebben echter hun voorkeur voor TJ al uitgesproken. Wat de terugkeer van Katherine betekent voor de aanvraag die TJ op dit moment doet  (hij staat ten tijde van schrijven in de rechtzaal) is op dit moment nog onduidelijk.

Hieronder de video (TMZ)

Lees ook:Katherine Jackson weigert haar kinderen te zien
Lees ook:Marlon Jackson barst in tranen uit: waar is mijn moeder!
Lees ook:TJ Jackson nieuwe voogd kinderen Michael Jackson
Lees ook:De Jacksons vechten over Michael’s kids en zijn geld
Lees ook:Katherine Jackson en Debbie Rowe slaan handen ineen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>