Katherine Jackson en Debbie Rowe slaan handen ineen

photo credit: adria.richards

In een poging de kinderen van Michael Jackson uit de grijpgrage handen van hun opa te houden, hebben Katherine Jackson en Debbie Rowe besloten een samenwerking aan te gaan.

Volgens de Daily Mail zijn beide vrouwen het er over eens dat de intenties van Joe Jackson de kinderen alleen maar kunnen schaden.

Voogdij
De nalatenschap van Michael Jackson heeft Katherine als voogd voor zijn kinderen aangewezen. Tot nog toe heeft Debbie Rowe steeds gezegd dat ze zich hier niet bij neer zal leggen. Als biologische moeder van de oudste twee kinderen eiste zij de voogdij over hen op. De zorg voor Blanket wil ze er wel bij nemen.

Samenwerking
Nu lijkt ze dan toch van mening veranderd. Rowe heeft ingezien dat het in de eerste plaats van belang is dat de kinderen uit de buurt van hun opa worden gehouden. Om dit te bewerkstelligen, is ze een samenwerking met haar concurrente aangegaan.

Familiebijeenkomsten
De twee dames hebben afgesproken dat Katherine de zorg van de kinderen op zich neemt. Debbie mag hen zo vaak komen opzoeken als ze wil. Opa Joe wordt daarnaast zo ver mogelijk bij Prince, Paris en Blanket uit de buurt gehouden. Alleen tijdens officiële gelegenheden en familiebijeenkomsten mag hij zijn kleinkinderen zien.

Kindermishandeling
In 2007 beschuldigde Michael Jackson zijn vader voor het eerst openlijk van kindermishandeling. ‘Mijn vader stond tijdens de repetities met een riem in de hand, zodat je het wel uit je hoofd liet om iets fout te doen. Tijdens het repeteren zelf werd ik nooit geslagen – pas achteraf begonnen de problemen.’

Melkkoeien
Sinds Michaels dood gaat het verhaal dat Joe Jackson zijn kleinkinderen tot artiesten wil omvormen. Het eerste optreden van de drie zou al op 29 augustus plaatsvinden, de verjaardag van wijlen hun vader. ‘Ik kijk naar Paris en zie dat ze wil. En Blanket… Hij is een erg goede danser’, verklaarde hij in een interview met Good Morning America.

Om te voorkomen dat Joe de drie als melkkoeien kan gebruiken, zijn Debbie en Katherine nu dus een samenwerking aangegaan.

Lees ook:Debbie Rowe heeft graf Michael Jackson eindelijk bezocht
Lees ook:Debbie Rowe dreigt met stappen tegen gelekte voogdij-mails
Lees ook:‘Debbie Rowe laat voogdij-eis tegen betaling vallen’
Lees ook:Randy Jackson: Katherine Jackson keert terug naar huis
Lees ook:Joe Jackson in ziekenhuis na beroerte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>