Marlon Jackson barst in tranen uit: waar is mijn moeder!

Marlon Jackson is op de televisie in tranen uitgebarsten en de studio uitgelopen, nadat hij vertelde hoe zijn moeder, Katherine Jackson,  is afgesloten van de rest van de familie.

Marlon zat samen met zijn broers Tito en Jackie voor een interview met The Insider. Hij vertelt (Video hieronder): “Ons is verteld dat onze moeder veilig is. Het zou goed met haar gaan. Maar wij hebben niet met haar gesproken. Ik weet niet wáár mijn moeder is.” Op dit punt van het interview stort hij in en zegt: “Ik weet alleen dat ze in Arizona is en de dokter die zegt dat ik niet met mijn moeder kan praten: BEL MIJ!!”

Gisteren lieten we hier nog beelden zien die gemaakt werden door beveiligingscamera’s bij het huis van Katherine Jackson. Hierop is te zien hoe Randy, Janet en Jermaine Jackson proberen de kinderen van Michael Jackson mee te nemen naar Arizona. Prince (15), Paris (14) en Blanket (10) weigerden echter met hun ooms en tante mee te gaan en de politie moest eraan te pas komen om ze te ontzetten.

Intussen heeft Tito’s zoon, TJ, officieel tijdelijke voogdij over de kinderen aangevraagd, zolang onbekend is wat er met Katherine Jackson, de eigenlijke voogd, is gebeurd. Het ziet er naar uit dat de rechter dit verzoek zal inwilligen. Een tijdelijke voogd kan alleen toegewezen worden aan teenagers, als zij er ook mee akkoord gaan. Omdat TJ (getrouwd, met twee kinderen) al langer een vaderfiguur is in hun leven, zullen zij waarschijnlijk voor hem kiezen.

 

Lees ook:Randy Jackson: Katherine Jackson keert terug naar huis
Lees ook:TJ Jackson nieuwe voogd kinderen Michael Jackson
Lees ook:Katherine Jackson weigert haar kinderen te zien
Lees ook:De Jacksons vechten over Michael’s kids en zijn geld
Lees ook:Moeder Michael Jackson vermist

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>