TJ Jackson nieuwe voogd kinderen Michael Jackson

Een rechter in Los Angeles heeft Katherine Jackson, de voogd van Prince, Paris en Blanket Jackson, tijdelijk het voogdijschap ontnomen en TJ Jackson, op verzoek van de kinderen, als tijdelijke  nieuwe voogd aangewezen. Dit totdat duidelijk is in hoeverre Katherine (82) uit vrije wil handelt. En hiermee komt een voorlopig eind aan het drama dat vorige week begon met de ontvoering van Katherine Jackson door Jermaine, Janet en Randy Jackson. (via TMZ)

Rechter Mitch Beckloff oordeelde dat TJ geen deel uitmaakte van het machtspel dat speelt tussen de broers en zussen van de overleden King of Pop, Michael Jackson. Beckloff gaf tevens opdracht aan de executeurs van de nalatenschap van Michael Jackson om geld beschikbaar te stellen voor de veiligheid van de drie kinderen. TJ (34) is getrouwd en heeft twee kinderen.  Zowel Paris, Blanket als Prince lieten via hun advocaat weten dat ze voorstander zijn van TJ als tijdelijke voogd.

Overigens benadrukte de rechter dat Katherine’s voogdijschap niet werd opgeschort omdat zij  iets fouts had gedaan. De rechter trok wel in twijfel of haar afwezigheid en onbereikbaarheid vrijwillig was, waarbij hij vermeldde dat het waarschijnlijk is dat derde partijen het onmogelijk maken voor haar om haar taak goed uit te voeren.

Vervolgens heeft de rechter de kinderen verboden om de staat Californië te verlaten zonder dat een rechter hier toestemming voor geeft. Tevens heeft hij aan TJ gezegd dat hij een verzoek tot permanente voogdijschap moet indienen. Het is op dit moment niet bekend hoe Diana Ross daarover denkt. Volgens Michael Jackson’s testament is zij immers toeziend voogd, mocht er iets met Katherine Jackson gebeuren. Hoewel de hele week het entertainment nieuws nergens anders over lijkt te gaan, is uit de hoek van Diana Ross nog geen verklaring gekomen.

De executeur van de nalatenschap liet aan de rechter weten bijzonder ongerust te zijn over de veiligheid van de kinderen en van Katherine. Het was gisteren dat een poging om de kinderen tegen hun wil mee te nemen werd gedwarsboomd door de komst van de politie. Vanmorgen nog brak een andere broer van Michael Jackson, Marlon, voor de televisie in huilen uit omdat hij niet wist hoe het is met zijn moeder. Randy Jackson leek notie te nemen van de boodschap: niet lang daarna liet hij aan Good Morning America weten dat Katherine op weg is naar Los Angeles.

Lees ook:TJ Jackson definitief voogd Michael Jackson’s kinderen
Lees ook:Katherine Jackson weigert haar kinderen te zien
Lees ook:Randy Jackson: Katherine Jackson keert terug naar huis
Lees ook:Kinderbescherming op bezoek bij kids Michael Jackson
Lees ook:Marlon Jackson barst in tranen uit: waar is mijn moeder!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>