Politie breekt ruzie op in huis Katherine Jackson

De politie van L.A. county is naar het huis van de familie Jackson geroepen. Familieleden hadden gebeld met de melding dat een ruzie was uitgebroken. Er is een mishandeling gerapporteerd.
Steve Whitmore, een woordvoerder van de politievertelde aan TMZ dat niemand  is gearresteerd, maar er is wel degelijk melding gemaakt van fysieke mishandeling. Maar door wie een aanklacht is ingediend en tégen wie, dat vertelt TMZ er niet bij. Entertainment Wise meldt echter dat buiten het huis een verhitte discussie plaatsvond tussen Jermaine Jackson en Janet Jackson, twee van de kinderen van Katherine.

Whitmore vertelde TMZ dat de politie de familie scherp in de gaten houdt sinds april. Toen maakte een zakenpartner van de Jackson familie melding van het feit dat er emotioneel en financieel misbruik wordt gemaakt van Katherine Jackson, de moeder van Michael Jackson.

Het hele verhaal komt na een wel heel vreemd weekend. Katherine is de voogd van haar kleinkinderen, de kinderen van Michael. Paris Jackson (15) maakte zich dit weekend nog ernstig ongerust over haar oma, die al meer dan een week niks meer van zich had laten horen. Dit is zeldzaam, daar de grootmoeder nooit langer dan 24 uur doorbrengt zonder contact op te nemen. Nadat de 82-jarige als vermist was opgegeven, kon de politie eindelijk contact met haar opnemen. Katherine liet weten dat ze okay was en niet vermist.

Voor de politie is hiermee de zaak niet over. Familieleden worden nog steeds ondervraagd. En dan nu een ruzie waar de politie aan te pas moet komen? Houdt het dan nooit op bij die familie?

Lees ook:Katherine Jackson: Ik ben níet vermist en ik ben okay!
Lees ook:Moeder Michael Jackson vermist
Lees ook:TJ Jackson definitief voogd Michael Jackson’s kinderen
Lees ook:Joe Jackson in ziekenhuis na beroerte
Lees ook:Randy Jackson: Katherine Jackson keert terug naar huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>